Silahlarını kuşan ve cabal online oynamaya gel

Ekim 2005 yılında hayatımıza giren cabal online oyunu 3 boyutlu MMORPG tarzı bir oyun olarak geliştirilmiştir. Oyun içerisinde gerçekleştirilen en büyük güncelleme oyunun son zamanlarda Türkçe olarak yayına girmesidir. Bu da pek çok oyun severi fazlasıyla mutlu etmeye yetmiştir. Bu oyun konusu ve tasarımı açısından pek çok oyundan farklıdır. Bu nedenle oyun severler arasında kısa bir sürede tutulmuş ve sevilmiştir.

Silahlarını kuşan ve cabal online oynamaya gel2Oyun içerisinde gerçekleştirilen bir diğer güncelleme ise oyuna yeni bir savaşın eklenmesidir. Bu yeni savaş sayesinde oyun içerisindeki çekişme çok daha heyecanlı olacak gibi gözüküyor. Ayrıca oyun içerisindeki canavarlar da daha güçlü olarak karşınıza çıkacak. Bu sebeple kolay yoldan bir canavarı yenemeyeceksiniz. Ama bu güçlü ve zor olan canavarı yendikten sonra çok daha farklı bir kahramanlık ödülüne sahip olacaksınız.

Bu güncelleştirmeler ile beraber aynı zamanda oyuna yeni karakterler de eklenecek. Bu yeni karakterler sayesinde oyunda çok daha farklı heyecanlar yaşayacaksınız. Cabal online türkiye oyuncuları oyunun Türkçe olmasından yana oldukça büyük mutluluk yaşamaktadır. Aynı zamanda oyun içerisinde gerçekleştirilen bu değişiklikler oyuncuları kat be kat eğlendirmektedir.

Bu eğlence içerisinde siz de yer almak istiyorsanız tek yapmanız gereken oyunun resmi sitesine gitmeli ve oyunu oynamaya başlamalısınız. oyunun online olarak oynanıyor olması size indirme zorunluluğu da yaşatmıyor. Bu heyecana siz de katılmalısınız, hadi silahlarınızı kuşanın ve oyuna gelin.

Leave a comment